14.1.07

Oo sport - sa oled läinud!

Sain vahepeal kirja ühelt lugejalt, milles lugeja küsib mu käest, 
et kust tallinnas vett saab?
Kuna lugeja oma mailiaadressi alla ei pand, pean vastama siinsamas:
Kulla lugeja, vett saab Tallinnas merest ämbriga, aga mitte kaua, sest varsti joob Kangro kalevipoeg selle ära ja soome saab jala. Tallink läheb pankrotti ja kilu saab otsa. Eesti rahvusloomana trügib esile krakadill. Ja noh, ma ei teagi, ega siis Siilatsi kaatrigagi keegi tea mis ette võtta? Või on vä? Lasnamäele trammiks?

6 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Mullivett saab poest näiteks.
Ja siis võib veel sünnitushaiglast küsida. Sellega on nii et kui inimesel on veed siis ta läheb sinna ja kui tagasi tuleb siis enam pole nii et ju need veed sinna kuskile jäävad.

Endel Vibu ütles ...

Ma mõtlesin, et äkki oleks loogiline Kangro Kalevipojale selline joomisevastane ampull panna, et ta ikka ei jooks vett ära. Üks käitis pidi olema, kes neid ampulle pidi sisse toppima, aga see asub kaugel Ulan-Batoris. Omanik on mu naabrimehe esimese naise poeg kolmandast abielust. Rahvuselt poolakas.

Jubejuss ütles ...

See on hea mõte!
Aga minu teada peaks Ulan-Batorist ka selliseid joomise vastaseid aktiviste saama, kes omakorda maksavad poole vähem. Siis võik hoopis sellise aktivisti talle tagumikku panna, kes siis kui jooma hakatakse kukub joomisvastase plakatiga vehkima?
Iga tahes sa räägi selle oma poola sugulasega

Endel Vibu ütles ...

Hää mõte sul. Suhtlen siis poolakaga. Saadan kirjatuvipostiga kirja. Tuvi nimi on Aeroflot. Kirjapaber on roosa.

Anonüümne ütles ...

Igal juhul on igati teretulnud optimistlik lähenemine ka kõikse kriitilisemates situatsioonides. Ja mis siis on, kui kilu sureb, krakadill ju väga kena loom...

Anonüümne ütles ...

oo sprott - sa oled läinud. Ja konservi sisse hakatakse panema suitsutatud krakadilli.