19.9.05

Mailma lõpp nihutati edasi

Eelmise nädala kahtlematute töövõitude hulka tuleb kindlasti liigitada ka meie väikeettevõtte füüsikaosakonna poolt väljatöötatud projekt - "Kuidas päästa maailm globaalse soojenemise tagajärjel poolustel ja taigas igijää vee eest".
Lahendus on lihtsam kui keegi seni arvata oskas! Ei, mitte paat!
Hoopis kogu vabanev vesi on plaanis imada kasutatud pesukaitsetesse, mis teadaolevalt lagunevad 500 aastaga. Antarktika ja põhjapoolus säilitavad ka oma valge väljanägemise ja ühtlasi on väikestel armsatel jääkarupoistel pehmem magada! Taiga osa, kus pesukaitsed tuleb toppida sambla alla, lubas enda peale võtta meie firma autojuht Sergei, kes on rahvuselt adõgee ja kelle sugulased elavad siberis ning on 5 dollari eest nõus tegema ükskõik mida. Näiteks saime me oma firmale neilt hiljuti 5 dollari eest autojuhi, kelle nimi on Sergei ja kes on rahvuselt adõgee ning kelle sugulased elavad siberis.
Ainus veel lahendamist vajav prolbleem on, et kuhu mähkmetest veele ruumitegemiseks välja pumbatav sinine vedelik panna? Üks mõte on joota see sellele prillidega naisele ja tema sugulastele?
Või valaks pamperssitesse?

Kommentaare ei ole: