5.1.08

asjadest

 Me ei saa endale lubada LCD- või plasma telerit, sest siis poleks kassil kuskil põõnutada.
Põrandaküte esikus on aga hea leiutis, tänu sellele saab aegajalt telekat vaadata, kuna kass käib seal vahest põõnutamas ja ei varja seega teleka pilti. Kass ise on hea leiutis, kuna siis võib kodus vabalt peeretada, öeldes, et nää kassi liivakast on jälle täis. Viimane on aga sellpärast paha asi, et siis peab seda tühjendama, aga see haiseb. Väiksematel lastel on kombeks kassi liiva külvata ka teistesse tubadesse. Kes ei armasta kodus peeretamist, neil on teistes tubades ilmselt puhtam kassiliiv kui teistel. Kui lahendada probleem kassiga, mis seisneb selles, et viimane otsib endale mõistlikuma koha, kus kakal käia, oleks kõigil kõikides tubades puhas kassiliiv. Probleemiks võib aga sel juhul saada see, et lapsed lõpetavad kassiliiva laialipuistamise kui nüüdsest mõtetu tegevuse, ning kassiliivakast kaotab igasuguse mõtte. Väga paljud kasvatavadki sellepärast lambaid, kuid kuna lambaid ei saa toas pidada, sest nad on vabad loomad, on ka nende pidajad sageli kurvad. Meil käis kunagi vasikas toas ja vaatas ennast peeglist. Aga me kartsime, et iga ilusa vasika saatus on saada lehmaks. Lehma kuvand magamistoa peeglis hirmutas meid. Samuti teevad lehmad suuri kooke. Olen mõelnud, et kui lehmadele küünlaid sööta, kas saaks mahejuubelikooke toota... kuidagi? Võibolla kui lehmadele lambaid sööta saaks eriti mahekoogi? Ei tea.
Muide kui uuel aastal head uut aastat soovitakse, kas mõeldakse siis, et see mis nüüd algas ei sobi ikka vä?

8 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Kui mitu LCD telekat kõrvuti panna, võibolla siis mahuks kass sinna peale ära?

Jubejuss ütles ...

Iga telekas tekitab ühe kassi ju juurde

kuulitõukaja ütles ...

kurat kas teie peres on püksid kassi jalas? kassile tuleb koht kätte näidata - raadio peal

Arkadi Zuk ütles ...

LCD saab pikali ka panna.

Aga mina kasutan tavaliselt seda taktikat, et saadan kassi persse.

Jubejuss ütles ...

Mul koer perses ja kardan et pööravad seal tülli kui kokku saavad

Mauno Leek ütles ...

seljuhul saada putsi. siis neil nagu ridaelamu või miski paarismaja.

Merlin ütles ...

see on parim vabandus mida olen kuulnud edeva ja poolt seina hõivava teleka mittesoetamise kohta. Mul pole telekat, kass magab põrandal-on vaiba eest või nii.

(eevo) ütles ...

tänan väga mahejuubelitordi retsepti eest,äkki on midagi ka eelolevaks suureks reedeks või käesolevaks väikeseks neljapäevaks niiöelda vaarikatega?