2.5.07

Kuradi pederastid!

Ükskord vist eelmise aasta kevadel või nii, sattusin jalutama vanalinna tänavatele.
Harju tänaval kõndis mulle vastu suur ja värvikirev seltskond - üles vuntsitud kui lihavõtte munad. Tahtsin juba pärida, et kes siis teie olete kui ühtäkki tormas minust mööda mustade särkidega töölisrühm ja hakkas eelpool kirjeldatud seltskonda sakutama. Koputasin ühele, kes vähem löögile pääses ja seetõttu tiba vähem hõivatud oli seljale ja küsisin, et kes need on keda sakutate ja miks? Morni näoga mees keeras ümber ja ütles tõsiselt: "Need on pederastid! Neid peab sakutama, siis teavad!"
"Ahhaa," mõtlesin rõõmsalt "need siis ongi pederastid!" Nuputasin veel, et mida nad teavad, kuid nüüd oli ka see, kellelt ennem küsisin, sakutamisega nii ametis, et ei tihand küsimisega tüüdata. Ostsin endale ühe õlle ja hakkasin rõõmsalt ja poole targemalt kodu poole kõmpima. Teel möödusin ühest üsna värvikast balti-jaama parmust, kes tundus mulle kui valgustatule üsnagi pederast. Astusin talle julgelt ligi ja sakutasin teda natuke. Küsisin, et noh, kas nüüd tead? See aga õiendas ainult midagi segast vastu ja hakkas kiiresti must eemalduma. "Heh!" hõikasin ma "Pole sa mingi õige pederast!"
Üleeile hilja, juhtus aga nii, et läksin vene Delfisse ja hakkasin kommentaare lugema. Mida rohkem lugesin, seda rohkem sai selgeks, et hoopis eestlased on pederastid! Püstitasin seal ka küsimuse, et mis värk siis on, et mulle kunagi ühed mustade särkidega mehed rääkisid, et hoopis sellised värvikad ja ehitud tegelased on pederastid, kuid vastuseks hakkasid kõik mulle läbisegi rääkima, et ma olen hoopis fashist! Täitsa kummaline ikka - läksin peegli ette ja silmitsesin ennast. Kohe pikalt. Vaata kuidas tahad, aga mingit kirevust ja värvitust endas ma ei näind. Raputasin siis naist: "Naine, naine! Tead! Me oleme pederastid!"
"Ära seleta, ma tahan magada!" käratas ta vastuseks ainult.
"On ikka pederast!" imestasin ma "Tahab magada!"
"FASHISTID EI MAGA!" hüüdsin ma teda tugevamini raputades, kuid see ei teind väljagi
"Pole sa mingi pederast!" ütlesin ja lõin siis käega. Endale aga sikutasin padja seest paar värvikat sulge ja proovisin neid kuidagi pähe panna. No ei ei ole nagu seda va noh, seda erilist sädet või asja mis tookord vanalinnas nendel uhketel tegelastel.

Mõtlesin, et lähen uurin asja teiste pederastide käest eesti delfis.
Lõin mingi suvalise esimese teema lahti ja hakkasin vastuseid otsima.
"PÜHA PAUK! KAS MAAILM ON PÄRIS LOLLIKS LÄIND!" mida rohkem loen, seda selgemaks saab, et hoopis venelased on pederastid! Mida kuradit! Üritasin küsida, et no mis värk on, et ma sain aru, et meie oleme pederastid, kuid siis hakkasid kõik läbisegi õiendama, et olgu ma tibla vait.
Mis tibla? Aga pederastid? Kes siis pederastid on?

Hommikul tööle jalutades nägin ühe plangu peale soditud kirja: "Ansip on pederast!"

Fakk!

Seletasin ägedalt zhestikuleerides ja kõrgendatud häälega ühele mööduvale vanamutile, et saad aru, mind ei huvita kes need pederastid on, ma tahan teada kes need musta särgiga tegelased on!
Mammi arvas, et juu nad mingid pederastid on

5 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

ei saa eitada, et kommivabrikugrupeeringil on peenike pihus, või mis veel hulleb, lausa kitsas käes!
Õnneks saame piisavalt ja isegi üle normi turustada kohukesi K komandole!

Anonüümne ütles ...

puhas kuld!

Unknown ütles ...

päris hea hinne!!!

Tallinn ütles ...

Nüüd ma siis tean! Aitäh. Asjata vaevasin oma pead kõik need aastad. Nüüd tean!

Anonüümne ütles ...

See on üks hea ja õpetlik lugu. Jutustame seda ka tulevastele põlvedele.