4.3.07

Valitud!

Niisiis, see asi ka tehtud.
Käisin ka mina valimas ära.
Panime end kogu perega maitsekalt riidesse ja läksime. Kõige ees sammusin mina, käes suur eesti lipp ning pere tuli riburadapidi järgi. Mittekodanikud vaatasid kadestavate pilkudega, nemad vaesekesed jäävad ju ilma viineritest, apelsinidest ja ketshupist, mida valimisjaoskaonnas inimestele jagatakse. Isegi kahju oli neist omal moel, kuid tegin südame kõvaks ja sundisin ennast neid parastama. Kuna meie valimispunkt asub raudteekoolis teisel korrusel ja seal on nii pikk trepp, et keskerakonna valijad ei suudagi üles ronida, jäin ka mina solidaarsusest fuajeesse. Selgitasin kõigile kui ilus on isamaa ja kes selle sousti kokku keeras!
Ühtlasi valisin endale ühe vanema daami rahakoti.
Ilus on eesti, kus kõigil on võimalusi - tuleb need lihtsalt üles leida ja omastada

8 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Mailis Repsi pole tegelikult olemas! Taavi Veskimägi pani kunagi nalja pärast punase švammi pähe ja kihnu kõrdi ümber kõhu.
See nipp osutus nii edukaks, et isegi Big Ed ei saanud millestki aru. Või olete neid kahte ühe pildil näinud- no vat. Just sellepärast ta poistebändist kinga saigi.

maris ütles ...

mu arust ka oleks võind hoopis seal hoovi peal rongis valida. leevike valiski rohkem seal, aga ma pole kindel, keda ja miks.

Anonüümne ütles ...

mingi hälbar oled ju

Anonüümne ütles ...

Keda sa siin hälbariks sõimad? Me võime küll robustsed ja ajudeta olla aga vähemalt on meil see.. no tead küll.... no midagi meil ikka on nii et hälbaritest on asi kaugel.

Jubejuss ütles ...

Heh, lase tal olla. Ta on mul siin nagu muruniiduki eest, no nagu inglismaal lambaid losside aedades peetakse - kõige keskonnasõbralikum. Lamba pabulad kaovad kiirelt ära ka ja üldse.
Edgar ütles, et tal on neid Hundisilmalt paras hulk vahepeal, kui kiired ajad olid, putku pand, aga et nüüd on jälle aega ja korjab vaikselt kokku ja viib tapamajja.

Jubejuss ütles ...

Äripäevas olla neid üldse hordide viisi hulkumas.

Anonüümne ütles ...

Ei saa kuidagi lahti mõttest, mis peene punase siseringjoonena tiirutab mu peas,et kas seniil munu kirjutatakse kokku või lahku?!
Pealegi kui tõega olla
T E M A P A L G A L, siis ootab julm kättemaks valguse jõudude poolt. Või rohelise.
Või ma ei tea...

andry ütles ...

Isegi Eesti Vees on kõigul võimalusi. Märjaks saada, uppuda, juua, puristada või sulistUda