2.3.07

Mis parteisse kuulub tegelikult Savisaar?

Täna arutasime tööjuures poliitikat ja rinevate parteide käitumisi ja keda valida ja jõudsime ühtäkki sinnamaani, et Reform on kuidagi oma näo kaotanud.
Paavo, kes elab maal ütles, et vat jah pagan, et tema oli ükspäev metsavahel seda maas näind, aga polnd sellepeale tulnud, et see tagasi viia või sellest teatada.
Kahju ju tegelt

8 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Sa oled valus tolvan ju

Kirsi ütles ...

Mina mõtlesin sellepeale, et miks see savijunn alles nüüd selle vägeva lauluga lagedale tuli??? natuke jäi hiljaks. kuidagi hakkas see kummitama kõrvus ja tuligi idee, et oleks ikka kurjamuse hea euroloo saanud sellest. ja eesti riik oleks jälle kastanid tulest välja toonud, savijunn eesotsas

Anonüümne ütles ...

jah kirsi, Sa oled ka tolvan.

Kimmo ütles ...

Oo kui lahe Edgarjunged käivad siin blogis "mölisemas" seoses neil tekkinud idenditeedi kahtlustega peale Edgari blogi avamist ja kommentaaride avaldamist.
Südantlõhestav

Jubejuss ütles ...

Siia on jah alati kõik heidikud teretulnud. Olge kenad.
Aga Sina Kirsi ära heitu, mu sõbrad on küll robustse olemusega ja ajudeta, kuid neil on.. see... noh... mis iganes tegelt. Ega me ju endalegi teinekord ja üldse

Jubejuss ütles ...

Lisaks ei oska te ette kujutada, millist kasu majapidamises sellised tüübid tuua võivad. Ma kündsin suvel terve küla põllud nendega, kusjuures ilma adrata!

Anonüümne ütles ...

aga pühapäeval lähen ikkagi valima!
kas nüüd just deformikeskrakonda, aga ikkagi. esmaspäeval jätkame nendeta. mine sina ka, sinu hääl loeb!

Anonüümne ütles ...

Nagu ikka laupäeviti, tegime ka eile sauna. Leppisime kohe alguses kokku, et täna poliitikast ei räägi. Kõik olidki pikalt vait, kuni Priit teatas, et tal on vool kadunud. See uudis jäigi hiljem leiliruumi kummitama.