3.8.05

Mis siin siis keerulist on?

Kuna siis kui Elo, Nelli, Äps ja Pokk meil eelmise nädala kolmapäeval ükskord külas käisid ja ma rääkisin loo inimese ohtlikkusest ja nagu ma aru tookord sain ei saand nad sellest mõhkugi aru siis ma panen selle siia ka. Noh, et saaks tiba seedida ja siis võibolla mingi workshopi sel teemal korraldada võimisiganes, et aru saaks.

Asi on selles, et nakatunud inimene on inimestele eluohtlik. Tavaliselt inimene ei ründa inimesi, pigem isegi vastupidi - inimestel meeldib elada suurtest asulatest ja teedest kaugemal, kohtades, mis on inimtegevusest puutumata. Oma loomult on inimene inimpelglik. Väga vähestel inimuurijatel on üldse õnnestunud inimest kohata, veel vähem tervet perekonda. Selleks et kohata inimest on tarvis looma kannatust. Inimesed liiguvad ainult omi radu pidi ja kui need saavad mingil moel inimtegevusest mõjutatud, vahetavad inimesed koheselt oma kodusi ja radu.
Inimene ei ründa kunagi esimesena inimest, tavaliselt on põhjuseks ikkagi inimene. Inimene võib muutuda agressiivseks vaid juhul kui inimene satub tema asualale. Eriti juhul kui inimesel on laps. Sellisel juhul soovitatakse teeselda surnut. Ja teisel juhul võib inimene rünnata kui ta on nakatunud. Inimese hammustus võib lõppeda surmaga.
Viimasel ajal on üha vähem inimese eluks sobilikke kohti jäänud inimtegevusest puutumata ja võib juhtuda, et kui nii jätkub siis võivad inimesed välja surra.

Kommentaare ei ole: